Αναστασίου: «Μπορούσαμε και 2ο γκολ κόντρα στη Λαμία»

Την πεποίθησή του ότι η Κηφισιά μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στη Λαμία εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Μπορούσαμε και 2ο γκολ κόντρα στη Λαμία»

Ισόπαλες με σκορ 1-1 ήρθαν Κηφισιά και Λαμία με τον Γιάννη Αναστασίου να θεωρεί ότι η ομάδα του μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ που θα της έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο τεχνικός της Κηφισιάς δήλωσε ότι η Λαμία είναι δύσκολη ομάδα ενώ στάθηκε στα ζητήματα χημείας αλλά και διαχείρισης της πίεσης από τους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θεωρώ ότι παίξαμε απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, αρκετά έμπειρη και με βάση τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού δικαιούμασταν το κάτι παραπάνω. Όπως εξελίχθηκε το ματς, καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είχαμε την υπομονή και ισοφαρίσαμε.

Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Θα πρέπει να μη βάζουμε τον εαυτό μας σε πίεση συνέχεια και να είμαστε πιο κυνικοί στο τελευταίο τρίτο. Είναι κρίμα γιατί παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η έλλειψη χημείας μάς κάνει να μην είμαστε ακόμη αυτοί που πρέπει, αλλά συνεχίσαμε την προσπάθεια και επιβραβευτήκαμε στο τέλος με το 1-1».