Ολυμπιακός: Ο Γκερέρο θα παίξει και για τον Χασάν, στην εξίσωση ο Μάνος

Μετά τη θλάση του Αιγύπτιου στην Σουαζιλάνδη, ο Ισπανός είναι ο μοναδικός επιθετικός που έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τους ομίλους του Europa League. Επιστρατεύεται και ο Έλληνας επιθετικός για το ελληνικό πρωτάθλημα 

Ολυμπιακός: Ο Γκερέρο θα παίξει και για τον Χασάν, στην εξίσωση ο Μάνος

Τρεις εβδομάδες έξω ο Αχμέντ Χασάν. Όπως έγραψε χθες το fosonline.gr, o Αιγύπτιος θα «τρέξει» για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Εώς και τις 11 Νοεμβρίου που είναι το ματς με το «τριφύλλι», o Πέδρο Μαρτίνς θα κληθεί να βρει μία λύση με τον Γκερέρο, ο οποίος δεν γίνεται να παίζει συνεχώς ανά τρεις-τέσσερις μέρες, όσο διάστημα δηλαδή που θα βρίσκεται ο Χασάν στα... πιτς.

Σίγουρα για τα ματς του πρωταθλήματος υπάρχει η λύση του Δημήτρη Μάνου, ο οποίος αναμένεται να μπει κανονικά στο αεροπλάνο για το Ηράκλειο για να δώσει το «παρών» στην 18άδα του αγώνα με τον ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή. Στην ενδεκάδα θα βρεθεί ο Γκερέρο δίχως αμφιβολία.

Το θέμα έχει να κάνει κυρίως με τα παιχνίδια κόντρα στην Ντουντελάνζ. Με βάση τις εκτιμήσεις των γιατρών της Εθνικής Αιγύπτου (σ.σ. θα τον δουν φυσικά και οι γιατροί του Ολυμπιακού), θα απουσιάσει 20 μέρες και σε αυτά τα δύο ματς δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό από το να παίξει αναγκαστικά βασικός ο Γκερέρο. Το κακό είναι ότι δεν θα υπάρχει «μπακ απ» στον πάγκο να μην υπάρχει κανείς. Ουσιαστικά μόνο ο Βρουσάι θα υπάρχει ως ένα τραβηγμένο σενάριο για την κορυφή, αν και εφόσον χρειαστεί οπωσδήποτε να αντικατασταθεί ο Γκερέρο.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μάνος δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα, όπερ σημαίνει ότι θα πρέπει ο Ισπανός επιθετικός να αναλάβει όλο το φορτίο και να παίξει και για τον Χασάν στα δύο ματς με την ομάδα από το Λουξεμβούργο.

Από εκεί και πέρα, ο Μάνος είναι δεδομένο ότι θα πάρει κάποια στιγμή φανέλα βασικού εώς τις 11 Νοεμβρίου σε αγώνα πρωταθλήματος. Δε θα είναι ενδεκαδάτος μόνο στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα την 1η Νοεμβρίου. Δεν αποκλείεται να είναι βασικός και με τον Απόλλωνα Σμύρνης την 8η αγωνιστική, έτσι ώστε να προφυλαχθεί εώς έναν βαθμό ο Γκερέρο που αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο θα έχει ήδη δύο 90λεπτα στην πλάτη του με ΟΦΗ και Ντουντελάνζ.