Ολυμπιακός: Η παράδοση του Μασούρα κόντρα στον Άρη

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στα ματς με τον Άρη τα τελευταία χρόνια

Ολυμπιακός: Η παράδοση του Μασούρα κόντρα στον Άρη

Ο Γιώργος Μασούρας πήρε ανάσες στον αγώνα με την Κηφισιά και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα στο σημερινό παιχνίδι, έχοντας εναντίον της Φράιμπουργκ μία πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στον Ολυμπιακό στο ματς της Ευρώπης λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο διεθνής επιθετικός που έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν διαθέτει ένα ακόμη πλεονέκτημα ενόψει του σημερινού αγώνα στο διάστημα που θα αγωνιστεί: την εξαιρετική παράδοση κόντρα στον Άρη, στον οποίο σκοράρει κατά ριπάς όλα αυτά τα χρόνια που παίζει με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας.

Ο Μασούρας είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στα ματς με τον Άρη τα τελευταία χρόνια, έχοντας πετύχει επτά τέρματα. Περισσότερα κι από τον Ελ Αραμπί που συνήθως είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού σε βάρος των αντιπάλων ομάδων όσο ανήκει στους «ερυθρόλευκους». Ο Μαροκινός έχει πέντε γκολ, ενώ από τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ ο Φορτούνης και ο Μαντί έχουν σκοράρει δύο φορές.

Ιδιαίτερο στοιχείο και κίνητρο για τους στράικερ της ομάδας του Πειραιά είναι ότι ο Ολυμπιακός παίρνει σε κάθε σεζόν γκολ από τους σέντερ φορ του ρόστερ του στους αγώνες με τον Άρη. Εκτός από τον Ελ Αραμπί έχουν βάλει γκολ στους Θεσσαλονικείς, ο Χασάν, ο Τικίνιο και πέρυσι ο Μπακαμπού. Είναι ευκαιρία να το συνεχίσουν απόψε ο Ελ Κααμπί και ο Γιόβετιτς που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν σε αυτή τη θέση.