Ολυμπιακός: Δεν ξεχνούν τους 8 χαμένους βαθμούς...

Ο Άρης «έκοψε» πέρσι 8 βαθμούς από τον Ολυμπιακό και αυτό αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στον Ρέντη ενόψει της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη (27/9, 20:30).

Ολυμπιακός: Δεν ξεχνούν τους 8 χαμένους βαθμούς...

Στον Ολυμπιακό αναζητούν συνεχώς κίνητρα. Ναι μεν ένα βασικό κίνητρο είναι το βαθμολογικό και συνάμα να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά και το παιχνίδι με τον Άρη στο Φάληρο (27/9, 20:30), αλλά υπάρχουν κι άλλες «προκλήσεις» για τους «ερυθρόλευκους».

Όπως για παράδειγμα οι 8 χαμένοι βαθμοί από τον Άρη στο περσινό πρωτάθλημα. Δύο ήττες στο «Κλ. Βικελίδης» (σ.σ. η μία με ανατροπή κιόλας) και ένα 2-2 στο Φάληρο από 2-0 ήταν τρία αποτελέσματα που είχαν κλονίσει τα... θεμέλια στον Ρέντη. Μην ξεχνάμε ότι μετά το 2-2 στο Καραϊσκάκη παραιτήθηκε ο Μίτσελ.

Ο Άρης είναι μία ομάδα που την έχει συμμαζέψει ο Άκης Μάντζιος και είναι δεδομένο ότι θα κατέβει στον Πειραιά με σκοπό να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο και όχι... κλεφτοπόλεμο.

Έχοντας διαπιστώσει κιόλας ότι ο Ολυμπιακός έχει έλλειψη συγκέντρωσης στο ξεκίνημα των αγώνων του όπως φάνηκε με Λαμία και Κηφισιά, θα επιδιώξει να προβληματίσει από την αρχή για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Καραϊσκάκη.

Στον Ρέντη λοιπόν είναι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης όσα συνέβησαν την περσινή χρονιά με τους 8 χαμένους βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς. Και έχοντας γνώση όλων όσων συνέβησαν πέρσι συν φυσικά ότι ο Άρης έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο με τον Μάντζιο στον πάγκο, στις συζητήσεις τους κάνουν λόγο για ένα ματς που ο Ολυμπιακός θα πρέπει να φτύσει αίμα για να το κερδίσει.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, περισσότερα θα γνωρίζουμε μετά το πρωινό χαλάρωμα της Τετάρτης (27/9) που θα κάνει ο Μαρτίνεθ στις εγκαταστασεις του Ρέντη.