Άρης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Χωρίς τους Ρουπ, Τζούρασεκ, Σαβέριο, Πάβιτσιτς, Φατόρε και Δεληζήση θα αντιμετωπίσει αύριο (27/9, 20:30) ο Άρης τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 6η αγωνιστική της Super League.

Άρης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (27/9, 20.30) αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι», που παραμένουν αήττητοι στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει από τη μέρα που ο Άκης Μάντζιος επέστρεψε στον πάγκο του συλλόγου, δεν αντιμετωπίζουν νεότερα προβλήματα απουσιών.

Εκτός παραμένουν ως γνωστόν οι Ρουπ, Τζούρασεκ, Σαβέριο, Πάβιτσιτς, Φατόρε και Δεληζήσης.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Ματαρίτα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Σαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (27/09), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος "Stoiximan Super League" της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Matarrita, Fabiano Leismann, Brabec, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Đurasek, Saverio (τραυματίες), Pavicic, Fattore, Δεληζήσης».