Ολυμπιακός: Το διπλό κίνητρο του Ρέτσου με τον Άρη

Ο Παναγιώτης Ρέτσος θα αποτελέσει το βασικό συστατικό του κέντρου της άμυνας του Ολυμπιακού και κόντρα στον Άρη (27/9, 20:30).

Ολυμπιακός: Το διπλό κίνητρο του Ρέτσου με τον Άρη

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του Ολυμπιακού στο πλάνο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Το γεγονός ότι τον έχει μόνιμα στις βασικές του επιλογές, δείχνει και την εμπιστοσύνη που τρέφει προς το πρόσωπό του.

Με τη Φράιμπουργκ έγιναν δύο αμυντικά λάθη. Το ένα από τον Φρέιρε με το κακό γύρισμα προς τον Πασχαλάκη που απέφερε το 0-1 και το δεύτερο από τον Ρέτσο με το άτσαλο μαρκάρισμα που έκανε και απέφερε το πέναλτι των Γερμανών για το 1-2.

Ο Μαρτίνεθ αποφάσισε τελικά να δώσει «ρεπό» στον Φρέιρε στο ματς με την Κηφισιά, αλλά φανέλα βασικού στον Ρέτσο τον οποίο θεωρεί αυτή τη στιγμή ως τον κορυφαίο του στόπερ.

Την Τετάρτη (27/9, 20:30) αναμένεται δίπλα στον Ρέτσο να αγωνιστεί ξανά ο Αργεντινός στόπερ και σίγουρα για τον 24χρονο Έλληνα αμυντικό υπάρχει διπλό κίνητρο ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη.

Το πρώτο φυσικά αφορά το να συνεχίσει ο Ολυμπιακός στις επιτυχίες του στο πρωτάθλημα και δη στο Καραϊσκάκη.

Το δεύτερο έχει να κάνει και με μία προσωπική ρεβάνς. Το 2-2 με τον Άρη στις 2 Απριλίου 2023 λίγο έλειψε να του κοστίσει ακόμα και τη θέση του στο ρόστερ εξαιτίας της απροσεξίας του στο ξεκίνημα της φάσης της προσωρινής μείωσης του σκορ από τον Ιτούρμπε.

Ο Ρέτσος λοιπόν ανυπομονεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι που έρχεται περίπου 5,5 μήνες από εκείνο το παιχνίδι των πλέι οφ, που τον «στοίχειωσε» στα τελειώματα της περασμένης σεζόν.