Αστέρας Τρίπολης: Ανοίγει τις θύρες για τους φίλους του Παναθηναϊκού

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, με τους κιτρινομπλέ να ανοίγουν τις θύρες στους οπαδούς των «πράσινων». 

Αστέρας Τρίπολης: Ανοίγει τις θύρες για τους φίλους του Παναθηναϊκού

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε γνωστοποιήσει από τις αρχές της σεζόν πως οι θύρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα είναι ανοιχτές για τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Η πρώτη ομάδα λοιπόν που θα επισκεφθεί την έδρα των «κυανοκίτρινων» είναι ο Παναθηναϊκός με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν τα εισιτήρια για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Η γενική είσοδος είναι στα 20 ευρώ, ενώ στα πέντε ευρώ είναι το παιδικό εισιτήριο, για τα παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2008.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Εισιτήρια για την 6η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2023-2024 με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θα διατίθενται ως εξής:

α) στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

β) στο εκδοτήρια της Θύρας 1 του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου από τις 10:00πμ έως και τις 7:00μμ.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου. Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στις εισόδους του γηπέδου από τα αρμόδια όργανα (αστυνομία, προσωπικό ασφαλείας), είναι απαραίτητη η ύπαρξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο).

Οι τιμές για όλες τις θύρες όπου θα διατίθενται εισιτήρια αγώνα είναι:

20€ κανονικό, 5€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2008)

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 18:00.

Ώρα έναρξης αγώνα: 20:30».