Έχουν φουλάρει στο Ρέντη

Ο Όσκαρ Γκαρθία ζητάει από τους παίκτες του σοβαρότητα και να αντιμετωπίσουν σαν επίσημο το ματς με τον Πανιώνιο.

Έχουν φουλάρει στο Ρέντη

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση της Κυβέρνησης για επ’ αόριστον διακοπής του πρωταθλήματος στο Ρέντη υπήρξαν δύο τάσεις. Συγκεκριμένα η μία ήταν ανοιχτά κατά της διακοπής και θεωρούσε πως αυτή τη στιγμή δεν θα είναι ωφέλιμη για την ομάδα. Η άλλη τάση είχε να κάνει με εκείνους που θεωρούσαν πως αυτή η διακοπή θα βγει και σε καλό. Ο Όσκαρ Γκαρθία ήταν στη δεύτερη κατηγορία, εκείνων δηλαδή που θεωρούσε πως αυτό το διάστημα μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Ο Καταλανός και οι συνεργάτες του έχουν ήδη αλλάξει ρότα στις προπονήσεις. Η ένταση έχει ανέβει και η πίεση είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Θέλει να βελτιώσει κάποια πράγματα όπως πρώτα απ’ όλα τη φυσική κατάσταση, εκεί που έχει εντοπιστεί και το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα του Πειραιά.

Το Σάββατο το μεσημέρι στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι τον Πανιώνιο. Ένα ματς που μπορεί να είναι φιλικό, αλλά ο Όσκαρ Γκαρθία μόνο έτσι δεν το βλέπει. Έχει ήδη ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν ως επίσημο ματς αυτό με τον Πανιώνιο.

Όλες αυτές τις ημέρες επιμένει και ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σαν να ετοιμάζονται για επίσημο παιχνίδι. Εκείνο που ικανοποιεί τον 44χρονο τεχνικό είναι πως βλέπει από τους παίκτες του πολύ καλή διάθεση όλες αυτές τις ημέρες. Άπαντες στις προπονήσεις δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το πρόβλημα βέβαια για τον Καταλανό τεχνικό είναι πως την ερχόμενη εβδομάδα θα χάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές του λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές τους ομάδες.