Πάει για τρεις μέρες ρεπό ο Γκαρθία!

Ο Καταλανός προπονητής σκέφτεται να δώσει άδεια στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν, αλλά κριτήριο θα είναι το φιλικό του Σαββάτου.

Πάει για τρεις μέρες ρεπό ο Γκαρθία!

Ο Ισπανός τεχνικός έχοντας μείνει ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο Ρέντη τις τελευταίες μέρες, σκοπεύει να τους δώσει τη δυνατότητα να πάρουν μερικές ανάσες.

Δεν ξέρει κανένας τι θα ξημερώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και πότε θα ξαναμπούν οι ομάδες σε ρυθμούς Σούπερ Λίγκας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν γίνεται δουλειά στα προπονητικά κέντρα.

Στου Ρέντη για παράδειγμα μπορεί να επικρατεί ένας εκνευρισμός στις τάξεις των παικτών λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, ωστόσο, ο Όσκαρ Γκαρθία προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά του.

Το Σάββατο (17/3) είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη, χωρίς την παρουσία κόσμου και δημοσιογράφων και αν οι παίκτες παρουσιαστούν όπως πρέπει στο συγκεκριμένο ματς και δεν τα... φορτώσουν στον κόκορα, τότε θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα τριήμερο ρεπό!

Ο Όσκαρ Γκαρθία έχει αποφασίσει να τους ξεκουράσει, δίνοντάς τους τρεις μέρες άδεια, έτσι ώστε να τις περάσουν μαζί με τις οικογένειές τους. Κάποιοι μπορεί να το εκμεταλλευτούν και να κάνουν κάποιο ταξιδάκι στην πατρίδα τους. Όπως και να 'χει, όμως, το τριήμερο ρεπό θα εξαρτηθεί από την εικόνα που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στο φιλικό με τον Πανιώνιο.