Super League: Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, υποδέχεται την Κηφισιά ο Ολυμπιακός

Το κυρίως μενού της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Super League: Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, υποδέχεται την Κηφισιά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια και υποδέχεται την Κηφισιά σε ένα ματς που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Από την άλλη οι νεοφώτιστοι έχουν μία δύσκολη αποστολή στο φαληρικό γήπεδο απέναντι στον αήττητο μέχρι τώρα Ολυμπιακό. Αυτό είναι το πρώτο χρονικά παιχνίδι που θα διεξαχθεί απόψε για την 5η αγωνιστική.

Στις 17:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική πήραν ισοπαλία στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ οι Αγρινιώτες προέρχονται από τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Μαγνησίας δεν έχει ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League, αφού στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές μετράει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στην αποψινή αναμέτρηση με τους Αρκάδες ο Βόλος ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Και το αποψινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες. Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει δείξει σε αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ότι και φέτος είναι σκληρό καρύδι. Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να χάσουν επαφή με την κορυφή και «καίγονται» να περάσουν νικηφόρα από τα Γιάννενα. Ήδη η ομάδα του Λουτσέσκου βρίσκεται στο -3 από την πρώτη θέση επομένως δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών στα Γιάννενα.

Το προφίλ της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο (23/9)

ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1

Πανσερραϊκός - Λαμία 2-0

Κυριακή (24/9)

Ολυμπιακός - Κηφισιά (17:00)

Άρης - Παναιτωλικός (17:30)

Βόλος - Αστέρας Τρίπολης (20:00)

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ (20:30)

Δευτέρα (25/9)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (21:00)

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ