Χατζισαφί: «Δεν είχα αισθήσεις για δέκα-δεκαπέντε λεπτά»

Τι είπε στην πατρίδα του ο Εσάν Χατζισαφί για τον τραυματισμό του στον αγώνα της ΑΕΚ στο Μπράιτον. Δεν υπολογίζεται για Παναθηναϊκό. 

Χατζισαφί: «Δεν είχα αισθήσεις για δέκα-δεκαπέντε λεπτά»

Ο Εσάν Χατζισαφί είχε σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράιτον στην Αγγλία, ευτυχώς χωρίς περαιτέρω συνέπειες για τον Ιρανό άσο που μίλησε στην πατρίδα του για το περιστατικό, τονίζοντας ότι για μεγάλο διάστημα δεν είχε τις αισθήσεις του κι ότι θα κάνει κι άλλες εξετάσεις για να επιστρέψει στις προπονήσεις. Συνεπώς δεν υπολογίζεται όπως είναι λογικό για το ντέρμπι της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό.

«Μετά τον τραυματισμό μου στο κεφάλι ήμουν αναίσθητος για περίπου 10-15 λεπτά. Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, δεν θυμόμουν τίποτα από εκείνη τη σκηνή. Οι γιατροί μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνω μαγνητική τομογραφία προς το παρόν. Είπαν ευτυχώς ότι δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο. Φυσικά πρέπει να γίνουν και άλλες εξετάσεις και μετά μπορώ να συμμετέχω στις προπονήσεις με την ομάδα», δήλωσε ο έμπειρος παίκτης για τη σοκαριστική στιγμή του τραυματισμού του και την αγωνία που έζησε ο ίδιος και όλοι στην ομάδα του.