Ολυμπιακός: Η επόμενη ημέρα, ο Ρέτσος και η Κηφισιά

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό, ενώ ετοιμάζει αλλαγές με την Κηφισιά.

Ολυμπιακός: Η επόμενη ημέρα, ο Ρέτσος και η Κηφισιά

Η ήττα από τη Φράιμπουργκ ήταν το πρώτο σκληρό μάθημα που πήρε ο φετινός Ολυμπιακός που δημιουργεί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός έχει καταφέρει πράγματι να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του Πειραιά. Έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Δεν το πήρε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ το διεκδίκησε και το κυνήγησε περισσότερο με τη Φράιμπουργκ. Ο 42χρονος κόουτς, ωστόσο έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα. Έχει ζητήσει από τους παίκτες του να σηκώσουν το κεφάλι και να κοιτάξουν τη συνέχεια. Έτσι κι αλλιώς οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους μία εβδομάδα που τους περιμένουν τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Για αρχή κόντρα στην Κηφισιά ο Ισπανός προπονητής σκοπεύει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Είναι μία ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που βρίσκονται μικρό διάστημα στην ομάδα. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Σολμπάκεν, ενώ και για τον Ποντένσε αυτό το ματς θα είναι μία ευκαιρία να παίξει περισσότερο.

Κατά τα άλλα ο Ντόι είναι πιθανό να επανεμφανιστεί στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Μαρτίνεθ είναι ικανοποιημένος με τον Ρέτσο, ο οποίος σταθερά σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν είναι ο κορυφαίος στόπερ της ομάδας του Πειραιά. Το θέμα με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό είναι να μπορεί και ο παρτενέρ του να εμπνέει την ίδια σιγουριά. Κατά τα άλλα η εικόνα του Ρέτσου είναι σταθερά καλή στο ξεκίνημα της σεζόν.