Η ΕΠΟ «τρέχει» να τελειώσει με τον Μπένετ, κόλλημα με τον Ιταλό διαιτητή του ντέρμπι

Στην  ΕΠΟ… τρέχουν τις διαδικασίες για να «τελειώσουν» τον Στιβ Μπένετ προκειμένου να προχωρήσουν στον ορισμό του Ιταλού διαιτητή για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ «τρέχει» να τελειώσει με τον Μπένετ, κόλλημα με τον Ιταλό διαιτητή του ντέρμπι

Η ΕΠΟ έχει βρει τον Ιταλό Σιμόνε Σότσα προκειμένου να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ τη Δευτέρα. Ωστόσο, ο Στιβ Μπένετ δεν έχει κάνει ακόμα τον ορισμό του ρέφερι.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής επιμένει στον δικό του ορισμό με τον Τάσο Σιδηρόπουλο γεγονός που δεν δέχονται οι δύο ομάδες και μπορεί να τινάξει στον… αέρα το αθηναϊκό ντέρμπι.

Ο Στιβ Μπένετ σύμφωνα με τους κανονισμούς είναι ο μοναδικός που μπορεί να προχωρήσει στον ορισμό του διαιτητή. Πλέον στην ΕΠΟ προσπαθούν είτε να τα βρουν μαζί του για να προχωρήσει στον ορισμό, είτε να λύσουν τη συνεργασία τους.

Αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό είναι πως η ΕΠΟ θα δημιουργήσει επιτροπή εκτάκτων θεμάτων και το Σάββατο το πρωί αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να οριστεί προσωρινά νέος πρόεδρος της ΚΕΔ και να γίνει ο ορισμός του Ιταλού διαιτητή για να διεξαχθεί το ματς της Δευτέρας.