Ολυμπιακός: «Επιχείρηση... Σολμπάκεν» στον Ρέντη!

Ο Όλα Σολμπάκεν που έκανε ντεμπούτο με τη Φράιμπουργκ, προετοιμάζεται για να αρχίσει να παίρνει περισσότερο χρόνο με τον Ολυμπιακό και να μπει στο κλίμα το συντομότερο δυνατόν.

Ολυμπιακός: «Επιχείρηση... Σολμπάκεν» στον Ρέντη!

Το ντεμπούτο του Όλα Σολμπάκεν με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα. Ο Νορβηγός εξτρέμ μπήκε σε ένα χρονικό σημείο που οι Πειραιώτες είχαν ισοφαρίσει σε 2-2, πήρε τη θέση του Φορτούνη, αλλά στο χορτάρι δεν έδωσε το κάτι παραπάνω που περίμενε ο Μαρτίνεθ, ώστε να κυνηγήσει ο Ολυμπιακός την ολική ανατροπή.

Ήταν λογικό να είναι -κατά κάποιο τρόπο- «έξω από τα νερά» του. Ελάχιστες προπονήσεις έχει κάνει με τους «ερυθρόλευκους» και ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως στο πλάνο του προπονητή.

Ο Μαρτίνεθ έχει μιλήσει αρκετές φορές μαζί του και είναι ολοφάνερο ότι το πλάνο του δεν είναι άλλο από το να τον βάλει το συντομότερο δυνατόν στο κλίμα.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δηλώσει επανειλημμένως στο παρελθόν ότι παρατηρεί μία έλλειψη ακρίβειας των παικτών του στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια.

Ο Σολμπάκεν είχε πάρει μεταγραφή από την Μπόντο Γκλιμτ στη Ρόμα, έχοντας την «ταμπέλα» του ποδοσφαιριστή που φημίζεται για την ευστοχία του.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να σουτάρει (κυρίως με το αριστερό) και αρκετές φορές είχε εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς στην Μπόντο.

Ο Μαρτίνεθ λοιπόν έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες την «επιχείρηση... Σολμπάκεν», καθώς τα χρακτηριστικά του είναι τέτοια που στο τεχνικό τιμ θεωρούν ότι θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό.

H αλήθεια είναι ότι θέλει λίγο χρόνο για να μπει στο κλίμα, αλλά μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ακόμη και στο αρχικό σχήμα την Κυριακή (24/9, 17:00) κόντρα στην Κηφισιά.