ΠΑΟΚ - Άρης 0-0: Έχασαν μεγάλη ευκαιρία

ΠΑΟΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο γήπεδο της Τούμπας σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με πολλή ένταση και νευρικότητα.

ΠΑΟΚ - Άρης 0-0: Έχασαν μεγάλη ευκαιρία

Τα νεύρα, η ένταση και τα… καπνογόνα πρωταγωνίστησαν στο ντέρμπι του «Λευκού Πύργου», όπου ΠΑΟΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι.

Κακό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος του ντέρμπι με πολλά νεύρα, ένταση και λάθος επιλογές από τους ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή κυρίως λόγω της επιλογής του Άρη να κλείσει τους διαδρόμους στην άμυνά του, δεν είχε όμως «καθαρό μυαλό» στην τελική προσπάθεια και η κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο ήταν ανούσια.

Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και προσπαθούσαν με τον Μορόν να αναστατώσουν χωρίς επιτυχία την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Στο 54’ μάλιστα ο αγώνας διακόπηκε για έξι λεπτά, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άναψαν εκατοντάδες καπνογόνα και η ορατότητα ήταν αδύνατη ούτε από τους παίκτες, ούτε από το VAR!

Στο 67’ ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε τριπλή αλλαγή. Ο Σουλεϊμάνοφ, ο Βέλεθ και ο Σαμόρα στο ματς. Εκτός οι Ρουπ, Ντουκουρέ και Μενέντες. Μάλιστα ο Βέλεθ έπαιξε αμυντικός χαφ χωρίς όμως και πάλι οι «κίτρινοι» να αλλάξουν την εικόνα τους.

Ο «Δικέφαλος» πάλευε να φτάσει απέναντι στον Κουέστα κάνοντας αλλαγές με τον Τόμας να περνά μέσα στο ματς.

Στο 84’ ο Ντεσπόντοφ σκόραρε, αλλά ο Μπράντον που είχε… στρώσει στον Βούλγαρο ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ακόμα περισσότερο την πίεσή του, πλαγιοκόπησε την άμυνα του Άρη, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι.

Μικρογραφία

ΠΑΟΚ- Άρης 0-0

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθήνας)

Σκόρερς: -

Κίτρινες: Βιεϊρίνια (36’), Κουλιεράκης (67’), Μουργκ (97’) - Ντουκουρέ (22’), Μοντόγια (28’), Κουέστα (89’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια (72’ Κετζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Οζντόεφ (72’ Σβαμπ) – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (65’ Ντεσπόντοφ), Τάισον (89’ Μουργκ) – Σαμάτα (72’ Τόμας).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα-Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο-Βερστράτε (92’ Χριστοδουλόπουλος), Ντουκουρέ (67’ Βέλεθ), Ρουπ (67’Σουλεϊμάνοφ) - Μενέντες (67’ Ζαμόρα), Κάρλσον (92’ Πάρδο), Μορόν.