ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάι και Γκατσίνοβιτς με Ολυμπιακό

Έγινε γνωστή η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και όπως αναμενόταν Λιβάι και Γκατσίνοβιτς είναι εκτός.

ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάι και Γκατσίνοβιτς με Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όπως αναμενόταν ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει γι' αυτή την πολύ σημαντική αναμέτρηση τον Λιβάι Γκαρσία και τον Γκατσίνοβιτς, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα προβλήματα των τραυματισμών τους.

Κατά τα άλλα ο προπονητής της ΑΕΚ άφησε εκτός αποστολής, τον Πισάρο παρά το γεγονός ότι προπονείται κανονικά με την ομάδα.

Όσον αφορά στον Λιβάι και τον Γκατσίνοβιτς τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει πότε θα τεθούν ξανά στη διάθεση του Αλμέιδα και αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στα παιχνίδια με Μπράιτον και Παναθηναϊκό. Φυσικά εκτός αποστολής έχει μείνει και ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αφού αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Γαλανόπουλος, Αμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Ζίνι.