Πληροφορίες για απαγόρευση της ΕΛΑΣ στην μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας pelop.gr η ο διευθυντής της αστυνομίας της Αιτ/νιας ζήτησε την απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο.

Πληροφορίες για απαγόρευση της ΕΛΑΣ στην μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο

Ρεπορτάζ της pelop.gr αναφέρει πως η Αστυνομία της Αιτ/νίας ζήτηση την απαγόρευση της μετακίνησης των φίλων του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι πρόκειται για μια ενέργεια η οποία έχει να κάνει με ένα «αιματηρό επεισόδιο» μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων που έγινε πρόσφατα στην πόλη. Έτσι με αφορμή αυτό υπαρχει φόβος για άλλα επεισόδια και αντίποινα από οπαδούς των πράσινων που ενδεχομένως θα ταξιδέψουν στην πόλη.

Πάντως, ακόμη κι αν δεν επιτραπεί η μαζική μετακίνηση φιλάθλων στο Αγρίνιο, τα αστυνομικά μέτρα θα είναι δρακόντεια το βράδυ του Σαββάτου (αύριο, 20:30).

«Οι αστυνομικές αρχές της Ακαρνανίας φοβούνται τα αντίποινα μετά το αιματηρό επεισόδιο της 7ης Σεπτεμβρίου και γι’ αυτό θα «ζώσουν» το γήπεδο με διμοιρίες ΜΑΤ και άνδρες της Ασφάλειας που θα περιπολούν σε κομβικά σημεία του Αγρινίου, όπου είναι πιθανό να προκληθούν οπαδικές εχθροπραξίες….» αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ.