Νάγκι: «Θα φανεί άμεσα αν μπορούμε να κοιτάξουμε πιο ψηλά»

Για τα επικείμενα παιχνίδια της Λαμίας μίλησε ο Νάγκι. 

Νάγκι: «Θα φανεί άμεσα αν μπορούμε να κοιτάξουμε πιο ψηλά»

Σε Μέσο της πατρίδας του μίλησε ο 29χρονος Ούγγρος τερματοφύλακας της Λαμίας, Γκέργκελι Νάγκι δηλώνοντας αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στην σεζόν.

«Έχω επανέλθει εντελώς από τον τραυματισμό μου. Καταλαβαίνω απόλυτα ωστόσο γιατί δεν χρησιμοποιήθηκα στο τελευταίο παιχνίδι, δεν είναι εύκολο να αλλάξει τερματοφύλακας, όταν ο άλλος έχει κρατήσει το μηδέν. Πιστεύω σε εμάς και στη δουλειά που κάνω. Δεν έχω καμία άλλη υποχρέωση πέραν από το να προπονούμαι και να προετοιμάζομαι για να αποδείξω τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα έχουμε συγκεντρώσει τέσσερις πόντους, που σε γενικές γραμμές είναι καλή συγκομιδή. Θεωρώ πως στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, θα φανεί αν είμαστε σε θέση να κοιτάξουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Θα αντιμετωπίσουμε ομάδες της ίδιας δυναμικότητας με εμάς», ανέφερε αρχικά.

«Την προηγούμενη εβδομάδα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη έβρεχε συνέχεια. Σχεδόν τα πάντα καλύφθηκαν από νερό. Ευτυχώς μένουμε σε βουνό οπότε δεν επηρεαστήκαμε ιδιαίτερα. Αλλά τα πάντα πλημμύρισαν, σε σημείο που δεν μπορούσε να μεταφερθώ ένα χιλιόμετρο για να παώ για προπόνηση. Ηταν τρομακτικό.
Στη Λάρισα όπου έπαιζα παλαιότερα η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη. Το σημείο είναι πεδινό και τα σπίτια σκεπάστηκαν από νερό. Μόνο οι σκεπές τους φαίνονταν. Θα παίζαμε ένα φιλικό εκεί που ακυρώθηκε. Μάθαμε επίσης πως τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ αναγκάστηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους, γιατί υπήρχε σοβαρός κίνδυνος. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μέσα σε τρεις ημέρες έριξε στην Ελλάδα, όση βροχή ρίχνει κανονικά σε ένα χρόνο. Η κατάσταση ήταν δραματική», κατέληξε.