Ο Μαρτίνς τον... φτύνει να μην τον ματιάσει-Ο βιονικός των «ερυθρόλευκων», ο non stop του Ολυμπιακού

Είκοσι αγώνες από την αρχή της σεζόν, πενήντα ματς σε 13,5 μήνες για τον αστείρευτο Μαντί Καμαρά

Ο Μαρτίνς τον... φτύνει να μην τον ματιάσει-Ο βιονικός των «ερυθρόλευκων», ο non stop του Ολυμπιακού

Είναι εκπληκτικές οι επιδόσεις του Μαντί Καμαρά με τις οποίες καταπιάνεται σήμερα στο ΦΩΣ ο Χρήστος Μεγγλίδης. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή αξία του, έχει φέρει την Πρέμιερ Λιγκ για χάρη του στα ελληνικά γήπεδα και συνεχίζει ακάθεκτος.

Αν μετρήσει κανείς τους αγώνες που έχει δώσει στις δύο τελευταίες σεζόν ο Καμαρά με την Αζαξιό, τον Ολυμπιακό και την Εθνική Γουινέας, φτάνει τον αριθμό 50.

Ο Αφρικανός μέσος είναι πραγματικά ασταμάτητος. Τελευταία του συμμετοχή με την Αζαξιό ήταν στην εντός έδρας ήττα από την Τουλούζ στις 23 Μαΐου

Έκανε πολύ λίγες ημέρες διακοπές και από τον Ιούνιο άρχισε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα στις 30 Ιουνίου έπαιξε στο πρώτο φιλικό και μάλιστα για 90 λεπτά, με τη Βάτενς. Από τότε μέχρι σήμερα έχει φτάσει τους 20 αγώνες καθώς δεν αγωνίστηκε μόνο κόντρα στη Μίλαν στην Ευρώπη και στον αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Ενδιάμεσα είχε και δύο αγώνες με την Εθνική Γοιυινέας, στις πρώτες κλήσεις της καριέρας του. Στις 9 Σεπτέμβρη με την κεντρική Αφρική και στις 12 Οκτώβρη με τη Ρουάντα ενώ θα παίξει ξανά στην έδρα της Ρουάντα προτού επιστρέψει στην Ελλάδσα για το ματς της Κυριακξής με τον ΟΦΗ.

Λογικά, είναι ο παίκτης που ο Μαρτίνς... φτύνει για να μην τον ματιάσει.