Φεύγει ο Εμενίκε

Ο Νιγηριανός εγκατάλειψε τη Λας Πάλμας και ζητάει από τον Ολυμπιακό να μείνει ελεύθερος.

Φεύγει ο Εμενίκε

Τον Ιανουάριο έφυγε από τον Ολυμπιακό χωρίς να έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου και ούτε φυσικά να δώσει όλα εκείνα που περίμεναν στο Λιμάνι απ’ αυτόν. Ο λόγος για τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος μετακόμισε στην Ισπανία για να φορέσει τη φανέλα της Λας Πάλμας. Ο Νιγηριανός επιθετικός, ωστόσο, δεν μπόρεσε ούτε εκεί να στεριώσει.

Ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο δεξί του γόνατο είχε ως αποτέλεσμα να μην κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Λας Πάλμας και απ’ ότι φαίνεται δεν θα το κάνει και ποτέ. Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ο Εμενίκε έφυγε από την Ισπανία για προσωπικούς λόγους όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα επιστρέψει στο σύλλογο.

Άλλα δημοσιεύματα εμφανίζουν τον Νιγηριανό επιθετικό να ζητάει από τον Ολυμπιακό να μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού έχει συμβόλαιο γι’ ακόμα έναν χρόνο. Πάντως είναι μία περίπτωση που θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες. Ο Εμενίκε εκτός από το ότι δεν πρόσφερε στους Πειραιώτες πολλές φορές με δηλώσεις του μίλησε δυσφημιστικά γι’ αυτούς.