Λαμία: Κοντά σε συμφωνία με Τζαγκόεφ

Η Λαμία είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Άλαν Τζαγκόεφ και δεν αποκλείεται σύντομα οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία.

Λαμία: Κοντά σε συμφωνία με Τζαγκόεφ

Έτοιμη να πυροδοτήσει μεταγραφική «βόμβα» είναι η Λαμία. Συγκεκριμένα η ομάδα της Φθιώτιδας εδώ και αρκετές ημέρες προσπαθεί να αποκτήσει τον Άλαν Τζαγκόεφ κάτι που είχε επιβεβαιώσει με δηλώσεις του και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με ρωσικά Μέσα ο 33χρονος επιθετικός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λαμία. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τζαγκόεφ θα γίνει ποδοσφαιριστής της Λαμίας.

Στη Ρωσία ανέφεραν ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε προτείνει στον έμπειρο φορ να αναλάβει πόστο στην ομάδα. Ο ίδιος, ωστόσο ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο γι' ακόμα ένα χρόνο κι έτσι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λαμία. Ακόμα οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει τα χέρια, αλλά όλα δείχνουν πως θα έχει αίσιο τέλος αυτή η ιστορία.

Ο Άλαν Τζαγκόεφ έχει κάνει 59 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ρωσίας έχοντας σημειώσει 9 γκολ, ενώ τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας την έχει φορέσει 395 φορές σκοράροντας 77 γκολ.