Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Ιμπόρα

Ο Βιθέντε Ιμπόρα έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Πότε θα είναι ξανά έτοιμος.

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Ιμπόρα

Η τελευταία συμμετοχή του Βιθέντε Ιμπόρα καταγράφηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις 20 Αυγούστου όταν και έπαιξε για 14 λεπτά. Από εκείνο το ματς και μετά ο Ισπανός χαφ δεν έχει αγωνιστεί ξανά. Ένας τραυματισμός τον έχει κρατήσει εκτός δράσης κι έχει χάσει τη ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι, αλλά και τα ματς με Ατρόμητο και Λαμία για το πρωτάθλημα.

Ο 35χρονος μέσος σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν έδειξε πως είναι βασικότατος στα πλάνα του προπονητή του. Τι έχει γίνει, όμως και έχει μείνει όλο αυτό το διάστημα εκτός δράσης;

Ένα μικρό οστικό οίδημα στον αστράγαλο ταλαιπωρεί τον Ιμπόρα και τον έχει κρατήσει εκτός δράσης αυτές τις ημέρες με αποτέλεσμα να χάσει τα τρία πρόσφατα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ο Ιμπόρα είναι πολύ πιθανό από τη Δευτέρα (11/9) να ξεκινήσει τρέξιμο και σιγά-σιγά να αρχίσει να ανεβάζει στροφές. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Εάν όλα εξελιχθούν ομαλά τις επόμενες ημέρες και σύμφωνα με το πρόγραμμα ο 35χρονος μέσος θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του Europa League με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ (21/9).