Ολυμπιακός: Η «κάψα» του Ποντένσε για ΑΕΚ και Φράιμπουργκ

Ο Ντάνιελ Ποντένσε θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό όσο το δυνατόν περισσότερο στα δύο δύσκολα ματς μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Η «κάψα» του Ποντένσε για ΑΕΚ και Φράιμπουργκ

Με το πόδι στο... γκάζι μπήκε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος θέλει όσο το δυνατόν ταχύτερα να καλύψει το όποιο χαμένο έδαφος του καλοκαιριού.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν έκανε προετοιμασία με το κανονικό γκρουπ της Γουλβς, αλλά ουσιαστικά ακολούθησε το πρόγραμμα που έκαναν οι «κομμένοι». Έκανε δηλαδή προπονήσεις, όχι όμως το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών που υπολόγιζε ο προπονητής των «λύκων» Γκάρι Ο’ Νιλ.

Ως μία πρώτη εικόνα ο Ποντένσε δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και πλέον έχει αποφασίσει να «γκαζώσει» για τα καλά, έτσι ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τη Φράιμπουργκ που ακολουθούν αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα εμπιστευτεί σε πρώτη φάση τους παίκτες που τράβηξαν έως τώρα το... κουπί, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θέλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να δει τον Ποντένσε να χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας.

Ο Πορτογάλος είναι αποφασισμένος να δουλέψει ακόμη και στο τριήμερο ρεπό που θα δώσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στους ποδοσφαιριστές του για να πάρουν μερικές ανάσες. Ο Ποντένσε λοιπόν δεν έχει σκοπό να κάτσει! Θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμά του, ώστε να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα κατά τη δεύτερη θητεία του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια.