Ολυμπιακός: Οι «κομμένοι» που δεν έχουν φύγει και οι ανοικτές αγορές έως 21 Σεπτεμβρίου!

Οι Πιερ Κούντε, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Παπέ Σισέ και Μπαντιουγκού Φαντιγκά είναι οι πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν ακόμη περίπου 10 μέρες για να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Οι «κομμένοι» που δεν έχουν φύγει και οι ανοικτές αγορές έως 21 Σεπτεμβρίου!

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε αριθμητικά και ποιοτικά με αποκορύφωμα τη μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε λίγο πριν δηλωθεί η λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα.

Ωστόσο, έχει μπροστά του 10-15 μέρες για να βρει την άκρη με πέντε ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στον Ρέντη και δεν υπολογίζονται.

Οι Μπαντιουγκού Φαντιγκά (τον θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα), Πιερ Κούντε, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Παπέ Σισέ ακόμη κάνουν μόνοι τους προπόνηση, καθώς δεν έχουν βρει προς το παρόν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Για τον Κούντε είχε προκύψει ένα ενδιαφέρον από ομάδα της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία και από την Γερμανία, αλλά δεν προχώρησε.

Για τον Ραντζέλοβιτς υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον από την Ρωσία, όμως, ο Σέρβος δεν ήθελε να ξαναπάει στο συγκεκριμένο πρωταθλημα.

Για τον Σισέ υπήρχαν προτάσεις από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και την Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς, όμως, δεν ικανοποιούσαν τον Ολυμπιακό.

Για τον Αμπουμπακάρ είχε κυκλοφορήσει ένα σενάριο περί Αραβίας, αλλά ακόμη είναι στον Ρέντη.

Υπάρχουν ακόμη αγορές που είναι ανοικτές. Κάποιες κλείνουν μέσα στην εβδομάδα, ενώ κάποιες άλλες «τραβάνε» έως τις 21 Σεπτεμβρίου. Και μιλάμε φυσικά για αγορές που θα μπορούσαν να προσελκύσουν τους «κομμένους» του Ολυμπιακού.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Το Βέλγιο, η Σλοβακία και η Ουγγαρία είναι έως την Τετάρτη (6/9), η Βουλγαρία, η Ελβετία και η Σαουδική Αραβία έως την Πέμπτη (7/9), η Κροατία και η Τσεχία έως την Παρασκευή (8/9), η Ελλάδα (για τον Φαντικά ή ακόμη-ακόμη και τον Αμπουμπακάρ) είναι έως την Δευτέρα (11/9), η Ρωσία έως τις 14/9, η Τουρκία, η Κύπρος και η Σερβία έως τις 15/9, το Ισραήλ έως τις 20/9 και τα Εμιράτα έως τις 21/9.