Η απάντηση Τσεφέριν σε Μπαλτάκο για τους ξένους διαιτητές

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος έστειλε επιστολή σε Μαρινάκη, Βρούτση αναφορικά με την απάντηση του Τσεφέριν για τους ξένους διαιτητές στο πρωτάθλημα της Super League.

Η απάντηση Τσεφέριν σε Μπαλτάκο για τους ξένους διαιτητές

Επιστολή του Τάκη Μπαλτάκου σε Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Βρούτση για την απάντηση που έλαβε από τον πρόεδρο της UEFA για το αίτημα περί ξένων διαιτητών στα ντέρμπι.

Στην απάντηση του προέδρου της UEFA γίνεται λόγο για τα θλιβερά περιστατικά που συνέβησαν πέρυσι με ξένους διαιτητές, τονίζοντας ότι: «δεν μπορούμε να επιτρέπουμε καταστάσεις στις οποίες απειλούνται διαιτητές και κυριολεκτικά φοβούνται για την ψυχοσωματική τους ακεραιότητα».

Ο Αλεξάντερ Τσεφέριν αναφέρει πως υπάρχει διαβούλευση με τον αρχιδιαιτητή Ρομπέρτο Ροζέτι και η τελική απόφαση θα ληφθεί το επόμενο διάστημα.

Η ΕΠΟ αναφέρει

«Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος, απέστειλε σήμερα επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση και τον πρόεδρο της Super League 1, Ευάγγελο Μαρινάκη, στην οποία περιέχεται και η απάντηση του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, για το αίτημα της Ομοσπονδίας για Elite και Α' κατηγορίας διαιτητές.

Δείτε ΕΔΩ την επιστολή του προέδρου της ΕΠΟ»