Ποντένσε: Έφτασε στην Ελλάδα ο παικταράς για τον Ολυμπιακό! (pics)

Λίγο μετά τις 07:30 το πρωί, ο Ντάνιελ Ποντένσε έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη μεγάλη επιστροφή του στον Ολυμπιακό! Τον αποθέωσαν δεκάδες φίλοι των Πειραιωτών.

Ποντένσε: Έφτασε στην Ελλάδα ο παικταράς για τον Ολυμπιακό! (pics)

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!

Ο 28χρονος Πορτογάλος παικταράς χαμογελαστός έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 07:30 το πρωί της Τρίτης (5/9) προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και να πιάσει δουλειά!

Το γεγονός πως η άφιξή του έλαβε χώρα νωρίς το πρωί δεν εμπόδισε δεκάδες φίλους των Πειραιωτών να δώσουν το παρών στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποθεώσουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Ο Ποντένσε στις πρώτες του δηλώσεις στη δεύτερη θητεία του στο λιμάνι τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα για αυτή τη στιγμή από τότε που πήγα στην Αγγλία και τη Γουλβς. Δεν περίμενα να είναι τόσο νωρίς, αλλά ήρθε έτσι και είμαι τόσο ευγνώμων στον κύριο Μαρινάκη και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που ήρθα ξανά στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να δώσω χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο Καραϊσκάκη. Είμαι πανέτοιμος για να αγωνιστώ ξανά στον Ολυμπιακό και να δείξω στο γήπεδο γιατί επέστρεψα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα δείξω την ποιότητα μου για αυτό τον κόσμο».

Ο Ποντένσε αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο στον Ολυμπιακό, από το καλοκαίρι του 2018 έως τα μέσα της σεζόν 2019-20 σημειώνοντας 13 γκολ και μοιράζοντας 14 ασίστ σε 68 ματς σε Super League, Champions League, Europa League και Κύπελλο Ελλάδας.

Στις 105 συμμετοχές που κατέγραψε έκτοτε με τη Γουλβς είχε απολογισμό 16 γκολ και 9 ασίστ ενώ την περσινή σεζόν είχε 37 ματς με 6 γκολ και 1 ασίστ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε μέσω των social media τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε την Δευτέρα (4/9) το βράδυ. «ΜΠΟΥΜ. Καλωσόρισες πίσω στο σπίτι Ντανιέλ Ποντένσε. Μας έλειψες Σούπερμαν!», έγραψαν στην ανάρτησή τους οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε επιστρέφει οριστικά στους Πειραιώτες, επιβεβαιώνοντας το «ΦΩΣ» της Δευτέρας (4/9) που αποκάλυψε όλα όσα ακούγονταν την Κυριακή (3/9) στην Αραβία περί «σφήνας» των ερυθρολεύκων στην προσπάθεια που έκανε να τον αποκτήσει η Αλ Ετιφάκ.

Οι Πειραιώτες πάλευαν την περίπτωσή του εδώ και μέρες, μολονότι δεν το επιβεβαίωναν για λόγους τακτικής.

Από τη στιγμή, όμως, που ο Ποντένσε είχε ξεκαθαρίσει στη Γουλβς ότι δεν έχει σκοπό να πάει στην Σαουδική Αραβία και γενικότερα στον Περσικό Κόλπο, οι «λύκοι» έπρεπε να δουν πώς θα χώριζαν το δρόμο τους με τον Πορτογάλο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν περίμενε την κατάλληλη στιγμή και κατάφερε τη Δευτέρα (4/9) να τα βρει σε όλα με τη Γουλβς για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Στη δε συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς.