Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ το έψαξε πολύ για Νάπολι ή Αταλάντα, αλλά εξελίχθηκε σε μονόδρομο η Σερβία

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ ήλπιζε ότι θα πήγαινε στη Serie A, καθώς υπήρχε ενδιαφέρον από Νάπολι και Αταλάντα, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας ήταν μονόδρομος.

Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ το έψαξε πολύ για Νάπολι ή Αταλάντα, αλλά εξελίχθηκε σε μονόδρομο η Σερβία

Αλλιώς τα είχε στο μυαλό του ο Χουάνγκ Ιν Μπομ με τον Τούρκο δικηγόρο του, όταν αποφάσισε παραμονή του αγώνα με την Γκενκ στο Καραϊσκάκη. Εκτός του ότι υποστήριζε ότι ήταν ελεύθερος να πάει όπου επιθυμούσε ο ίδιος, αποδείχθηκε και στην πράξη μερικές εβδομάδες αργότερα ότι είχε κανονικά συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (σ.σ. το είχαν καταθέσει οι Πειραιώτες από τις αρχές του καλοκαιριού στις αρμόδιες αρχές). Αν δεν είχε άλλωστε, δεν θα πλήρωνε ο Ερυθρός Αστέρας 5,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Ο Νοτιοκορεάτης πίστευε στις 9 Αυγούστου που έπαιρνε το αεροπλάνο για την πατρίδα του, ότι θα βρισκόταν η άκρη με τη Νάπολι ή την Αταλάντα που είχαν ενδιαφερθεί ζεστά με την περίπτωσή του.

Εντούτοις, οι δύο ιταλικές ομάδες στράφηκαν σε άλλες επιλογές και κάπως έτσι ο Χουάνγκ έφτασε στα τελειώματα του Αυγούστου να ψάχνει για ομάδα σε τοπ πρωτάθλημα, δίχως όμως να καταφέρει να βρει.

Υπήρχε ενδιαφέρον και από τη Γαλατασαράι, αλλά τελικά ο Ερυθρός Αστέρας ήταν εκείνος που έβγαλε αρκετά χρήματα από τα ταμεία του για να τον κάνει δικό του. Προφανώς και αλλιώς τα είχε σχεδιάσει ο Ασιάτης άσος και όχι να συνεχίσει την καριέρα του στη Σερβία.