Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος των εκτός έδρας γκολ

Για δεύτερη διαδοχική σεζόν ο επιθετικός μέσος του Παναθηναϊκού, Παλάσιος βρίσκει δίχτυα στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος των «πρασίνων» στη Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος των εκτός έδρας γκολ

Πέρσι για την 2η αγωνιστική είχε άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-2 στο 16ο λεπτό, ενώ την Κυριακή (3/9) σημειώσει το μοναδικό γκολ στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Γενικά έχει την έφεση να σκοράρει μακριά από το γήπεδο του Παναθηναϊκού και στο περσινό πρωτάθλημα τα πρώτα πέντε γκολ του ήταν σε εκτός έδρας αναμετρήσεις και μόνο το έκτο -απέναντι στον Παναιτωλικό- επιτεύχθηκε στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Την πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό (2021-22) είχε σημειώσει 11 τέρματα και τα επτά από αυτά ήταν σε εκτός έδρας αγώνες. Το γκολ του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το 18ο σε αγώνα πρωταθλήματος και το 13ο σε αγώνες που ήταν φιλοξενούμενοι οι Πράσινοι.

Τα περισσότερα γκολ τα έχει σημειώσει με αντίπαλο τον Βόλο και τον Ατρόμητο, με τους οποίους μετρά από τρία, ενώ ακολουθεί ο ΟΦΗ και ο Άρης απέναντι στους οποίους έχει σκοράρει δύο φορές. Συνολικά έχει βρει δίχτυα με τις 12 από τις 14 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Οι μοναδικές που έχουν «γλιτώσει» είναι ο Αστέρας Τρίπολης και ο Λεβαδειακός.

Πηγή: slgr.gr