Ολυμπιακός: Έφτασε και υπογράφει ο Γιόβετιτς (pics)

Στην Ελλάδα έφθασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο Στέφαν Γιόβετιτς προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του.

Ολυμπιακός: Έφτασε και υπογράφει ο Γιόβετιτς (pics)

Τον παίκτη που θα συμπληρώσει το παζλ στην κορυφή της επίθεσης πλάι στους Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί βρήκε ο Ολυμπιακός. Ο Στέφαν Γιόβετιτς έφθασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Πρόκειται για μια περίπτωση την οποία είχαν στη λίστα τους καιρό οι Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ ενώ και ο ίδιος ο 33χρονος Μαυροβούνιος ήθελε με ζέση να αγωνιστεί στον Πειραιά.

Ο Γιόβετιτς θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και κατόπιν θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, πιθανότατα για 1+1 χρόνια.

Ο έμπειρος φορ φέρει στις… πλάτες του μεγάλη καριέρα αφού έχει αγωνιστεί σε Μάντσεστερ Σίτι, Μονακό, Φιορεντίνα, Σεβίλλη, Ίντερ με απολογισμό: 114 γκολ και 55 ασίστ σε 405 παιχνίδια.

Κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου κατέγεραψε συνολικά 18 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου.