Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 1-1: Ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις οι αγρινιώτες

Ο Πανσερραϊκός έφθασε κοντά στην πρώτη του νίκη στη σεζόν, αλλά ο Παναιτωλικός πήρε τον βαθμό της ισοπαλία (1-1) στην Τούμπα με κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο, στο 91’

Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 1-1: Ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις οι αγρινιώτες

Το είχε στοχεύσει το ματς στην Τούμπα ο Πανσερραϊκός για την πρώτη του νίκη στη σεζόν κόντρας τον Παναιτωλικό, έφθασε κοντά στο να τα καταφέρει, αλλά η ομάδα από το Αγρίνιο αποδείχθηκε πολύ σκληρή και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με ρυθμό, ένταση και εκατέρωθεν ευκαιρίες.

Ο τυπικά γηπεδούχος Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε στο 30’ με τον Σάββα Μούργο, στο καλό του διάστημα στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην επανάληψη, λο κόουτς Γκάμπριελ Σούρερ τα έπαιξε όλα για όλα με τις αλλαγές στο τελευταίομ ημίωρο και δικαιώθηκε όταν μία από αυτές, ο Πορτογάλος Ζοάο Πέδρο χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους «κυανοκίτρινους».

ΤΑ ΓΚΟΛ
30’: Ο Άλεξιτς έκανε την κούρσα και συνέκλινε από δεξιά προς την περιοχή, έστρωσε την μπάλα στον Τόμας και αυτός με την σειρά του στον Μούργο που ερχόταν με ταχύτητα σε θέση μέσα αριστερά και πλάσαρε ιδανικά τον Καπίνο για το 1-0.
91’: Ο Τορεχόν έκανε την κίνηση και την σέντρα από αριστερά και ο Ζοάο Πέδρο με κεφαλιά από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η μικρογραφία
Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός 1-1
Γήπεδο: Τούμπα
Σκόρερ: 30’ Μούργος - 91' Ζοάο Πέδρο.
Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Κίτρινες: Στάικος, Μούργος, Ντάνκερλουι, Μπαλντασάρα

Οι συνθέσεις
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν - Χάγεκ, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας - Ουεντραόγκο, Στάικος – Μούργος (72’ Τσαγκαλίδης), Μασκανάκης (55’ Χατζηστραβός),Τομάς (55’ Ντάνκερλουι)– Άλεξιτς (72’ Γούλερι).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο - Ντουάρτε, Μλάντεν (46’ Σενγκέλια), Μαλής - Λιάβας, Πέρες, Τσιγγάρας (76’ Ντουάρτε), Τορεχόν, Μπαλντασάρα (82’ Ζοάο Πέδρο)– Ντίας (76’ Χουάνπι), Καρέλης (92' Βοιλης).