Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: Οι δηλώσεις των Ράσταβατς, Νταμπράουσκας

Οι δηλώσεις των Ράσταβατς, Νταμπράουσκας μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη.

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: Οι δηλώσεις των Ράσταβατς, Νταμπράουσκας

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας είπε στην κάμερα της Nova:

«Το σκορ αντικατοπτρίζει και το τρόπο που παίξαμε. Μείναμε στο ξενοδοχείο και δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Τώρα γυρνάμε πίσω με ένα πολύ κακό και ντροπιαστικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι αντάξιο του ονόματος του ΟΦΗ».

Για το αν επηρέασε την ομάδα η νίκη επί του Άρη:
«Σίγουρα έπαιξε ρόλο η νίκη μας στην πρεμιέρα γιατί μπήκαμε μέσα χωρίς πάθος και συγκέντρωση. Ξέραμε πως θα παίξει ο Αστέρας γιατί φέρνει πολλές φορές την μπάλα μέσα στην περιοχή και μας έκανε διαρκώς ευκαιρίες και έτσι μπήκαν και τα γκολ. Είναι μεγάλη η ευθύνη και του προπονητή, γιατί δεν κατάφερε να προσαρμόσει την ομάδα στο παιχνίδι, ειδικά μετά από ένα παιχνίδι όπως την προηγούμενη αγωνιστική».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του ενόψει της συνέχειας:
«Είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι τέτοια πράγματα συμβαίνουν, αλλά μια καλή ομάδα αντιδράει και μαθαίνει από αυτά τα αποτελέσματα».

Ο Μίλαν Ράσταβατς από την πλευρά του ανέφερε

«Παίξαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και βάλαμε τις βάσεις για να φτάσουμε στην θριαμβευτική νίκη μας. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ξαναβρήκαμε το σημείο που κερδίζεις και να μην δέχεσαι γκολ είναι επίσης πολύ σημαντικό».

Για την παράδοση απέναντι στον ΟΦΗ:
«Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η ιδιαίτερα καλή παράδοση για εμάς».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Αστέρας στη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Θεωρώ ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και το πρώτο ημίχρονο πρέπει να είναι ο οδηγός μας για την συνέχεια, με σκοπό να έχουμε μεγαλύτερα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου και να έχουμε περισσότερο ροτέϊσον στους παίκτες».