ΠΑΟΚ: MVP με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μουργκ

Σε MVP της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκε για λογαρισμό του ΠΑΟΚ ο Τόμας Μουργκ.

ΠΑΟΚ: MVP με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μουργκ

Άνετη ήταν η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα της εφετινής σεζόν της Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 3-0 με τον Τόμας Μουργκ να πετυχαίνει ένα γκολ και μαζί με την καλή του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο να αναδεικνύεται σε MVP της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το στόχο του στην Τούμπα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν της Stoiximan Super League. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Δικέφαλος είχε τον απόλυτο έλεγχο με υψηλά ποσοστά κατοχής και βρήκε τρία τέρματα, κρατώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία του.

Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν οι Τόμας Μουργκ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς . Ο Αυστριακός είχε ένα γεμάτο ματς, έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, άνοιξε το σκορ στο 22? και «ξεκλείδωσε» το παιχνίδι, ενώ αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα. Ο Α.Ζίβκοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε δύο φορές και σφράγισε το τρίποντο για τον ΠΑΟΚ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Τόμας Μουργκ έλαβε το 46,2% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, με τον Α.Ζίβκοβιτς να μένει στη δεύτερη θέση.»