ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-0: Με ροτέισον πήρε το τρίποντο

Ο ΠΑΟΚ με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του ανέβασε στροφές στην επανάληψη και νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-0: Με ροτέισον πήρε το τρίποντο

Ο ΠΑΟΚ με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0 και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ρουμάνος τεχνικός Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκούρασε αρκετούς από τους βασικούς παίκτες του ενόψει του Ευρωπαϊκού αγώνα με την Χαρτς, την ερχόμενη Πέμπτη. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν τον αντίπαλό τους και είχαν ως κορυφαίο παίκτη τους τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε, χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα και ήταν συνεχώς σε παθητικό ρόλο. Βέβαια αν είχε ευστοχήσει στο πέναλτι ο Μιριτέλο (40’) ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για τους Αρκάδες.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Τούμπας

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-0

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάδας (Πέλλας)

Γκολ: 22’ Μουργκ, 54’ Ζίβκοβτις, 59’ Ζίβκοβιτς

Κίτρινες: 45’ Τάισον, 78’ Μιουνάφο, 90' Ράφα Σοάρες.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ (64’ Νάσμπεργκ), Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Σβαμπ (85’ Γιαξής), Μουργκ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς (74’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον (74’ Σαματά, 85’ λ.τ. Τζίμας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος (62’ Σγουρής), Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα (82’ Καρμόνα), Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Ρεγκίς, Σίτο (75’ Μπαρτόλο), Καλτσάς (82’ Λάσκαρης), Μιριτέλο (75’ Μάντζης).