Ολυμπιακός: Χαμός με τους φορ

Πλην του Γιόβιτς, παραμένουν στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό οι Ράφα Μιρ, Λούκας Μπογέ και Μάρκος Αντρέ.

Ολυμπιακός: Χαμός με τους φορ

Φαίνεται ότι ακόμα έχει πολλά... ψωμιά η υπόθεση του ενδεκαδάτου φορ που θέλει να φέρει ο Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό.

Πλην του Λούκα Γιόβιτς που έχει προκύψει από χθες, παραμένουν στην ερυθρόλευκη ατζέντα οι κλασικές περιπτώσεις των ισπανόφωνων ποδοσφαιριστών που είναι στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα. Και χθες στην Ισπανία επέμεναν ότι ο Ράφα Μιρ έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να τον αφήσει η Σεβίλλη.

Ο ίδιος θέλει να μετακομίσει στη Βαλένθια, οι Ανδαλουσιάνοι «κλοτσάνε» επειδή δεν θέλουν να τον δώσουν σε άλλη ομάδα της Λα Λίγκα και κάπου εκεί εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ολυμπιακός στο «κάδρο».

Ο Λούκας Μπογέ που επίσης ψάχνεται να φύγει από την Έλτσε, ελπίζει να βρει την καλή πρόταση που περιμένει από ομάδα της μεγάλης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, όμως, όσο δεν την βρίσκει, άλλο τόσο θα παραμένει «ζεστή» η περίπτωσή του για τον Ολυμπιακό.

Τέλος, και ο Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια που προορίζεται για... αντι-Μπογέ στην Έλτσε ξέρει ότι ο Ολυμπιακός τον κοιτάζει έχοντάς τον όμως πιο πίσω στις επιλογές του.

Σε γενικές γραμμές αναμένεται ο... κακός χαμός με τους φορ από την επόμενη εβδομάδα και ενώ θα οδεύουμε προς το τέλος Αυγούστου.