Βιεϊρίνια: «Η θέλησή μου είναι η δύναμή μου»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στη μεγάλη του θέληση να βοηθήσει την ομάδα του, τη νίκη επί του Αστέρα, αλλά και τον αγώνα με τη Χαρτς την Πέμπτη (24/8).

Βιεϊρίνια: «Η θέλησή μου είναι η δύναμή μου»

Για το ποιο είναι το "καύσιμό" του όλα αυτά τα χρόνια: "Δεν ξέρω. Κάποιες φορές είναι diesel, σήμερα ήταν βενζίνη. Είναι η θέληση που έχω να βοηθήσω την ομάδα, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω. Θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο που εαυτού μου.

Βοήθησα η ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι, κάποιες άλλες φορές θα είναι πιο δύσκολο, αλλά το πιο σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας κι η εμφάνιση που είχαμε".

Για το αν η νίκη δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια: "Εύκολο δεν ήταν, εμείς κάναμε το παιχνίδι εύκολο με την εμφάνιση που κάναμε, που όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100%. Οπότε φυσικά αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τα επόμενα παιχνίδια, αλλά ξεχνάμε ήδη αυτό το αποτέλεσμα και σκεφτόμαστε τον αγώνα στη Σκωτία".

Για την ύπαρξη επιλογών στον πάγκο: "Ο κάθε παίκτης περιμένει την ευκαιρία του να βοηθήσει την ομάδα. Εμείς φέτος θέλουμε να έχουμε αρκετά παιχνίδια, να είμαστε σε τουλάχιστον δύο διοργανώσεις, όπως το Conference League και το πρωτάθλημα και πιο μετά το Κύπελλο.

Οπότε πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμη, γιατί ευκαιρίες θα δοθούν σ' όλους και προσπαθούμε να την αρπάζουμε και με τα δύο χέρια για να δυσκολεύουμε τη δουλειά του προπονητή".

Για το ματς με τη Χαρτς: "Πρώτα ξεκούραση και μετά συγκέντρωση, γιατί θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και σκληρό σε μία επίσης, δύσκολη έδρα, με δυνατούς παίκτες. Οπότε η σκέψη μας είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι".