ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 3-0: Με ηγέτη και σκόρερ τον Κόντε

Ο Πέδρο Κόντε σκόραρε ξανά στη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο την Κηφισιά (3-0) στο ματς που ξεκίνησε Σάββατο (19/8) και ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή. Ο Γκάρο στο 98' το τελικό 3-0.

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 3-0: Με ηγέτη και σκόρερ τον Κόντε

Η αναμέτρηση που ξεκίνησε το Σάββατο (19/8) και ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή λόγω προβλήματος με τα φώτα στους «Ζωσιμάδες» ανέδειξε νικητή τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες με ηγέτη και σκόρερ τον Πέδρο Κόντε (σκόραρε το Σάββατο αλλά και σήμερα) μπήκαν με το δεξί στο πρωτάθλημα, απέναντι στη νεοφώτιστη Κηφισιά που είχε καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο αλλά τίποτα παραπάνω (3-0). Ο Γκάρο στο φινάλε έλαβε το κερασάκι στην τούρτα.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου στο πρώτο ημίχρονο (το Σάββατο) ήταν καλύτερη. Είχε φάσεις και σημείωσε ένα γκολ με τον Πέδρο Κόντε με πέναλτι (31’), απέναντι σε μια Κηφισιά που δεν πατούσε καλά.

Ένα 24ωρο μετά η Κηφισιά ήταν διαφορετική και λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΣ. Οι κινήσεις του Αναστασίου έπιασαν τόπο αφού οι Νίνης, Μπαρμπόσα Σάντος άλλαξαν την εικόνα της νεοφώτιστης ομάδας που ισοφάρισε στο 47’ αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε έστω και με καθυστέρηση αφού ο Τζήλος δεν είδε το φάουλ του Σάκιτς στον Τζίμα. Κλήθηκε από τον VAR να δει τη φάση και τελικά ακύρωσε το τέρμα.

Ο ΠΑΣ που φάνηκε να αιφνιδιάζεται, όχι μόνο δεν το… πλήρωσε αλλά στο 53’ με τον Πέδρο Κόντε (φοβερή εκτέλεση φάουλ) έκανε και το 2-0 και φυσικά έβαλε τις βάσεις για να φτάσει στη νίκη, με την Κηφισιά να είναι καλύτερη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο του Σαββάτου, με τον Μπαρμπόσα Σάντος να ξεχωρίζει με τις ενέργειές του.

Στα τελευταία λεπτά, η Κηφισιά με παίκτη παραπάνω αφού αποβλήθηκε ο Καραχάλιος (2η κίτρινη στο 82’), δεν μπόρεσε να απειλήσει και να ξαναμπεί στον αγώνα. Ο ΠΑΣ κράτησε εύκολα και στο 98' έκανε και το 3-0 με τον Γκάρο, μετά τη σέντρα του Παμλίδη.


ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

«ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΚΗΦΙΣΙΑ 3-0

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Σκόρερ: 31’ πέναλτι, 53’ Πέδρο Κόντε, 90'+8' Γκάρο

Δοκάρι: 4' Παμλίδης

Κόκκινη: Καραχάλιος (2η κίτρινη)

Οι συνθέσεις…

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν – Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης Κιάκος 6 (43’ λ. τρ. Τσαούσης) – Καραχάλιος, Ριένστρα (74’ Λιάσος), Τζίνο – Παμλίδης, Τζίμας (83’ Γκάρο), Κόντε (83’ Ροσέρο)

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον – Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν, Λούμορ (88’ Ιπαλίμπο) – Ιπαλίμπο (46’ Νίνης), Σάκιτς, Αντούνες (83’ Πρίτσας) (99' λ. τρ. Αντερέγκεν) – Αντερέγκεν (46’ Μπαρμπόσα Σάντος), Τεττέη, Οζέγκοβιτς