ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά: Θέμα με τα φώτα, δεν συνεχίζεται ο αγώνας

Δεν θα παιχτεί τελικά το δεύτερο ημίχρονο στους «Ζωσιμάδες» λόγω προβλήματος με τα φώτα στο γήπεδο. Ο ΠΑΣ κέρδιζε 1-0 την Κηφισιά με γκολ πέναλτι του Πέδρο Κόντε.

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά: Θέμα με τα φώτα, δεν συνεχίζεται ο αγώνας

Σέντρα δεν θα έχουμε τελικά στο β’ ημίχρονο στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Κηφισιά, λόγω τεχνικού προβλήματος όπως ανέφερε και ο διαιτητής Τζήλος.

Το πρόβλημα με τα φώτα δεν ξεπεράστηκε, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του γηπέδου και έτσι ο διαιτητής Τζήλος και οι βοηθοί του πήγαν στα αποδυτήρια, ενημερώνοντας τις ομάδες πως δεν θα παιχτεί το β' ημίχρονο.

Μάλιστα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα ενώ όλοι αναμένουν τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, προκειμένου να ενημερώσει για το πότε θα συνεχιστεί η αναμέτρηση στα Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ ήταν μπροστά στο σκορ με πέναλτι στο 31' του Κόντε, σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου κυριάρχησε απέναντι στην Κηφισιά που δεν είχε καθόλου καλό πρόσωπο.

Το β' ημίχρονο να σημειώσουμε πως λόγω του προβλήματος με τα φώτα δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρης Νιαρχάκος μίλησε στην κάμερα της NOVA: «Ο κ. Τζήλος μας ενημέρωσε ότι ο αγώνας διακόπτεται και θα ενημερωθούμε για το πότε θα γίνει. Οι παίκτες της Κηφισιάς όταν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο είπαν οτι δεν έβλεπαν σε εκείνη την πλευρά. Μας φώναξαν εμάς και τους ανθρώπους της Κηφισιάς και αποφάσισαν τη διακοπή»