Super League: Πρεμιέρα για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη

Τον πρώτο τους αγώνα στη φετινή Super League θα δώσουν απόψε οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης.

Super League: Πρεμιέρα για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ΑΕΚ και Παναθηναϊκού περιόρισαν τα ματς της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ, με μόλις δύο ματς να έχουν διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο. Σήμερα, ωστόσο, το πρόγραμμα είναι πιο γεμάτο, με τρεις αναμετρήσεις από… τον Βορρά μέχρι τον Νότο.

Στην Κρήτη ο φιλόδοξος ΟΦΗ υποδέχεται τον λαβωμένο από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό Άρη στο «Γεντί Κουλέ». Οι Κρητικοί δεν κρύβουν πως θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω φέτος και όπως όλα δείχνουν απόψε θα δούμε και το νέο σύστημα που δουλεύει ο Βάλντας Νταμπράουσκας, το 3-4-1-2. Στον αντίποδα, οι «κίτρινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την άδοξη ευρωπαϊκή τους περιπέτεια και να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Στη Θεσσαλονίκη ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο να «χτίσει» πάνω στο 3-0 επί της Χάιντουκ ενόψει και των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Οι Αρκάδες θέλουν φέτος να κάνουν μια νέα αρχή και ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα θα ήταν το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής ρίχνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν πέρσι την ΑΕΚ να βάζει τέλος στο σερί των τριών συνεχόμενων κατακτήσεων στο πρωτάθλημα και υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στοχεύουν στην ανάκτηση των σκήπτρων. Τα «λιοντάρια» επιστρέφουν στα «σαλόνια» έπειτα από 13 χρόνια, έχουν ενισχυθεί και θέλουν να δείξουν από την πρεμιέρα πως θα παλέψουν με αξιώσεις για την παραμονή.

Νωρίτερα στις 19:00 θα διεξαχθεί το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κηφισιά. Το παιχνίδι ξεκίνησε το Σάββατο (19/8) όμως διακόπηκε μετά το τέλος του πρώτου μέρους εξαιτίας ενός προβλήματος που προέκυψε με τα φώτα του γηπέδου στους «Ζωσιμάδες».Οι γηπεδούχοι προηγούνται στο σκορ με 1-0.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα:

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (19.30, CS2)

Δαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Μπουχμπάουμ (Αν. Αττικής), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Τέταρτος: Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

AVAR: Μεϊντάνας (Αχαΐας)

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (20.00, NS Prime)

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Νικολακάκης (Λασιθίου)

Τέταρτος: Τσέτσιλας (Καστοριάς)

VAR: Περράκης (Αθηνών)

AVAR: Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (22.00, CS1)

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Τέταρτος: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου)