Ολυμπιακός: «Τα βρήκε με Βελέζ για Ορτέγκα»

Στην Αργεντινή κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία Ολυμπιακού με Βελέζ για τον Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Ολυμπιακός: «Τα βρήκε με Βελέζ για Ορτέγκα»

Ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τίποτα σχετικό με τα μεταγραφικά, αλλά στην Αργεντινή μετά από τα ρεπορτάζ ότι ο Σαντιάγκο Χεζέ έχει ήδη μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, θεωρούν τελειωμένη και τη μεταγραφή του Φρανσίσκο Ορτέγκα στην πειραϊκή ομάδα.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για συμφωνία Ολυμπιακού-Βελέζ στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 20% στην ομάδα του Ορτέγκα, ο οποίος ετοιμάζεται και αυτός για το ταξίδι στην Ελλάδα και τις υπογραφές ώστε να γίνει ο νέος βασικός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού. Αν και άλλες πηγές από την Αργεντινή επέμειναν ότι η Βελέζ «κλοτσάει» γιατί η πρόταση δεν είναι τόσο μεγάλη (περίπου 3,7 εκατομμύρια, αναφέρουν), με τον παίκτη να εξακολουθεί να πιέζει για να γίνει η μεταγραφή. Καιτην Βελέζ να έχει πάρει ήδη άλλον αριστερό μπακ, τον Γκόμες από την Ρίβερ Πλέιτ.

Δεν αποκλείεται έτι όπως έχουν έρθει τα πράγματα να γίνουν μαζεμένες τέσσερις μεταγραφές δηλαδή, των Σκάρπα, Χεζέ, Ορτέγκα και Μπρίνιτς. Και ποιός ξέρει τι άλλο αφού στην Ολλανδία επέμειναν για διεκδίκηση του Ελ Γκάζι της Αϊντχόφεν από Ολυμπιακό και Μπεσίκτας.

Ο Ολυμπιακός έχει πλήρη αφοσίωση στο ματς με την Γκενκ οπότε αναμένουμε τα επίσημα λογικά από την Παρασκευή (18/8)