Στο Μαξίμου ο Τσεφέριν για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη - Ακολουθεί σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες ΠΑΕ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA έχει αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο Μαξίμου ο Τσεφέριν για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη - Ακολουθεί σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες ΠΑΕ

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε, το πρωί της Τετάρτης, ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, προκειμένου να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη σκιά των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών, στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στις 12:00, δε, ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της UEFA θα κάνουν δηλώσεις.

Οι επαφές αυτές έρχονται μετά τη θύελλα αντιδράσεων για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ από Κροάτες χούλιγκαν, που αφέθηκαν ανενόχλητοι από την αστυνομία να διασχίσουν τη χώρα, παρότι ήταν γνωστές οι κινήσεις τους και οι πινακίδες κυκλοφορίας τους.

Το Μαξίμου δεν έχει αναφέρει συγκεκριμένα το αντικείμενο των «ραντεβού» αλλά είχε γνωστοποιήσει απλώς τηλεφωνική συνομιλία των Μητσοτάκη - Τσέφεριν, που συμφώνησαν τη συνάντηση «για να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», αν και η UEFA δεν είναι αρμόδια για το ζήτημα της ασφάλειας στη χώρα μας.

πηγή: News247