Γυαλίζει το μάτι του και γι' αυτό θέλουν να τον... αρπάξουν από τον Ολυμπιακό

Η ομάδα που έβαλε στο στόχαστρό της τον Καμαρά - Σε ποιους αγώνες τον είδε

Γυαλίζει το μάτι του και γι' αυτό θέλουν να τον... αρπάξουν από τον Ολυμπιακό

Το μάτι του... γυαλίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και γι' αυτό φαίνεται πως έχει μπει στο... μάτι ομάδων. Μάλιστα μια από αυτές τον έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό της. Ο λόγος για τη Νιούκαστλ, η οποία παρακολουθεί πλέον στενά τον Μαντί Καμαρά που από ματς σε ματς γίνεται ακόμα καλύτερος.

Ο Αφρικανός έχει παίξει μέχρι τώρα σε 11 αγώνες του Ολυμπιακού και κατά γενική ομολογία είναι ένας παίκτη με συνεχή πρόοδο και βελτίωση της εικόνα του. Ένα παίκτης με τεράστια προσφορά μέχρι τώρα και πολλά χιλιόμετρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στοιχεία που φυσικά δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τους σκάουτερ που τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει μόνιμοι κάτοικοι... Καραϊσκάκη και ένας από τους λόγους που έχει συμβεί αυτό είναι ο Καμαρά.

Το όνομά του υπάρχει σίγουρα στα μπλοκάκια πολλών ατζέντηδων και ανθρώπων που ενεργούν για λογαριασμό ξένων ομάδων. Σίγουρα είναι στο μπλοκάκι του ανθρώπου της Νιούκαστλ που τον έχει δει τουλάχιστον τρεις φορές. Τον παρακολούθησε δύο φορές κόντρα στη Μπέρνλι αλλά και την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο 21χρονος χαφ μοιάζει με ιδανική λύση για τους Άγγλους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση και γι' αυτό είναι δεδομένο ότι θα τον ξαναδούν και μάλιστα σύντομα.