Ολυμπιακός: Η επιμονή για τον Χουάνγκ και τα κατατεθειμένα συμβόλαια

Ο Νοτιοκορεάτες επιμένουν για το θέμα του Χουάνγκ και πως είναι ελεύθερος, αλλά το δεδομένο σε αυτή την υπόθεση είναι πως τα συμβόλαια υπάρχουν κατατεθειμένα και τη λύση θα την δώσουν οι αρμόδιοι.

Ολυμπιακός: Η επιμονή για τον Χουάνγκ και τα κατατεθειμένα συμβόλαια

Στην Κορέα συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το θέμα που έχει προκύψει με τον Χουάνγκ. Η ιστορία με τον 26χρονο μέσο είναι γνωστή, αφού ήδη τα έχει μαζέψει και έχει φύγει από την Ελλάδα.

Η πλευρά του φέρεται να ισχυρίζεται ότι με τον Ολυμπιακό υπέγραψε συμβόλαιο για 1+2 χρόνια και πως η οψιόν ενεργοποιούνταν μετά τις 14 Αυγούστου. Οι Νοτιοκορεάτες αναφέρουν πως πάνω σε αυτό έχει πατήσει ο Χουάνγκ και έφυγε από την Ελλάδα.

Βέβαια εδώ γεννιούνται διάφορα ερωτήματα για το θέμα του Χουάνγκ. Πρώτα απ' όλα γιατί ο Χουάνγκ ζήτησε άδεια εργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού θεωρούσε πως έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο. Γιατί λέει ότι θα φέρει πρόταση στους Πειραιώτες ύψους 3 εκατ. ευρώ και θα φύγει;

Όλα αυτά είναι θέματα που θα λυθούν στα δικαστήρια και ξεκάθαρα πλέον τη λύση θα τη δώσει η FIFA και οι αρμόδιοι. Είναι ένα θέμα που οι δύο πλευρές έχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά από την άλλη τα συμβόλαια είναι κατατεθειμένα και στην UEFA και στην ΕΠΟ και στη Super League. Επομένως όλα θα αποδειχτούν και θα φανεί ποιος έχει δίκιο σε αυτή την υπόθεση, αφού είτε υπάρχει συμβόλαιο είτε δεν υπάρχει.