Φιορεντίνα - ΟΦΗ 1-1: Ο Λουίζ Φελίπε ισοφάρισε στο 89’ για τους κρητικούς

Ο ΟΦΗ πάλεψε στη Φλωρεντία και πήρε ισοπαλία (1-1) με γκολ του Λουίζ Φελίπε στο 89’ κόντρα στην Φιορεντίνα

Φιορεντίνα - ΟΦΗ 1-1: Ο Λουίζ Φελίπε ισοφάρισε στο 89’ για τους κρητικούς

Η πρόβα τζενεράλε του ΟΦΗ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος ήταν επιτυχής. Στην Φλωρεντία κόντρα στην ποιοτική Φιορεντίνα, οι Κρητικοί ήταν ανταγωνιστικοί και πήραν την φιλική ισοπαλία με 1-1. Οι «βιόλα» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν με πλασέ του Ρώσου Κοκόριν στο 35’, είχαν δοκάρι με τον Μπρέκαλο στο 18’, ενώ ο γκολκίπερ Μανδάς καθάρισε τις επικίνδυνες φάσεις στην περιοχή του.

Στην επανάληψη, οι αλλαγές του Βάλντας Νταμπράουσκας βοήθησαν τον ΟΦΗ που πίεσε για την ισοφάριση, είχε ευκαιρίες με τον Μοσκέρα στο 67’ και τον Λουίζ Φελίπε στο 72’ και εν τέλει η συνεργασία των δύο τους έφερε την ισοφάριση στο 89’. Σέντρα του Μοσκέρα, εκτέλεση εξ’ επαφής του Λουίς Φελίπε, που διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο «Αρτέμιο Φράνκι».

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσίνο, Ντόντο, Παρίσι, Αρτούρ, Μιλένκοβιτς, Κουάρτα, Μπρέκαλο, Μανδραγκόρα, Κοκόριν, Μποναβερτούρα, Σοτίλ

ΟΦΗ: Μανδάς, Λαμπρόπουλος (75’ Αμπάντα), Καρώ (83’ Γιαννούλης), Βούρος, Τοράρινσον (75’ Πασαλίδης), Λάρσον (75’ Μαρινάκης), Γαγιέγος (78’ Νέιρα), Μεγιάδο (83’ Αποστολάκης), Μπάκιτς (65’ Φελίπε), Τοράλ (65’ Ριέρα), Ντίκο (65’ Μοσκέρα)