Ολυμπιακός: Οι απώλειες στα χαφ και το κλειδί που… κρατάει ο Μαντί

Στη γραμμή που ήταν πολύ δυνατός πέρσι ο Ολυμπιακός έχει χάσει τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του, αλλά ελπίζει σε έναν καλό Μαντί Καμαρά.

Ολυμπιακός: Οι απώλειες στα χαφ και το κλειδί που… κρατάει ο Μαντί

Από την περσινή σεζόν του Ολυμπιακού δεν υπάρχουν και πολλά καλά αγωνιστικά στοιχεία να θυμάται κανείς. Εάν κάτι δούλεψε καλά την περασμένη αγωνιστική περίοδο αυτό ήταν η μεσαία γραμμή. Εκεί είχε δύναμη ο Ολυμπιακός και τις μεγάλες του νίκες τις έκανε χάρη στα χαφ του.

Και εκεί έχει υποστεί φέτος πολύ μεγάλες αλλαγές χάνοντας βασικότατα στελέχη του. Πρώτος που αποχώρησε ήταν ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του που ολοκληρώθηκε. Ο δανεισμός του Σαμασέκου έληξε και ο παίκτης γύρισε στη Χόενχαϊμ και τώρα ήρθε το θέμα του Χουάνγκ, ο οποίος τα μάζεψε και έφυγε.

Ο Ολυμπιακός έχασε από τη δύναμη του στη μεσαία γραμμή έχοντας σημαντικές απώλειες σε νευραλγικές θέσεις της μεσαίας γραμμής. Ο Ιμπόρα ήρθε να προσθέσει εμπειρία με τον Μαρτίνεθ να ελπίζει ότι θα βοηθήσει την ομάδα και με την ποιότητα του. Το κλειδί στη μεσαία γραμμή είναι ο Μαντί.

Με τη Γκενκ έκανε καλό ματς ο Αφρικανός, είχε ένταση στο παιχνίδι του και τρεξίματα και το θέμα πλέον είναι να έχει πειστεί να συνεχίσει στο κλαμπ. Το μυαλό του δηλαδή να είναι στην ομάδα και όχι σε μεταγραφή. Εάν ο Μαντί συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό ο Μαρτίνεθ θα έχει στα χέρια του μία σημαντική προσθήκη. Από 'κει και πέρα υπάρχει ο Αλεξανδρόπουλος που ακόμα είναι ανέτοιμος, ο Μπουχαλάκης και ο Καρβάλιο, ενώ είναι δεδομένο πως θα υπάρξει ενίσχυση.