Συνάντηση Μητσοτάκη με Τσεφέριν και Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Αλεξάντερ Τσεφέριν και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Συνάντηση Μητσοτάκη με Τσεφέριν και Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν στη σκιά των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας και είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της UEFA θα βρίσκεται στη χώρα μας την άλλη εβδομάδα λόγω της διεξαγωγής του τελικού του Super Cup στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μάλιστα θα γίνει και συνάντηση με τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε αυτήν έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Επίσης το παρών θα δώσουν και οι αρμόδιοι υπουργοί. Συγκεκριμένα έχει παρευρεθεί ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου και δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου.

Σκοπός της συνάντησης είναι να γίνει ανάλυση των δεδομένων στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να συζητηθεί με τους επικεφαλής των ΠΑΕ η εφαρμογή των διατάξεων του αθλητικού νόμου.