Aτρόμητος-ΟΦΗ 2-2: Οι Κρητικοί άγγιξαν την πλήρη ανατροπή

Φιλική ισοπαλία για Ατρόμητο και ΟΦΗ στο Ελ Πάσο με 2-2, αν και η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε 2-0, με την κρητική ομάδα να χάνει τα τελευταία λεπτά την ευκαιρία για την πλήρη ανατροπή.

Aτρόμητος-ΟΦΗ 2-2: Οι Κρητικοί άγγιξαν την πλήρη ανατροπή

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο πρώτο τέταρτο είχε πετύχει ήδη δύο γκολ. Στο 12' ο Γιουμπιτάνα έκανε το σουτ με το αριστερό και άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες. Μετά από τρία λεπτά έγινε το 2-0, αφού ο Ρομπάιγ νίκησε τον Χριστογεώργο.

Στο 41' ο ΟΦΗ μείωσε με γκολ του Μπιφουμπά και είχε την υπεροχή στο δεύτερο μέρος. Στο 51’ όμως ο Ατρόμητος το σουτ του Έρλινγκμαρκ περασε πάνω από τα δοκάρια του Χριστογεώργου, ενώ στη συνέχεια ο ΟΦΗ είχε μία καλή ευκαιρία να με τον Φελίπε να σουτάρει μετά από φάση διαρκείας με την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται.

Ο «Ντάμπρα» πραγματοποίησε επτά μαζεμένες αλλαγές περνώντας στο παιχνίδι τους Γιαννούλη, Μοσκέρα, Τοράρινσον, Ντίκο, Καρώ, Αποστολάκη και Βούρο. Στο 70’ μάλιστα, ο προπονητής του ΟΦΗ χρησιμοποίησε και τους Νέιρα, Γαγιέγος, με τον Χιλιανό να πραγματοποιεί το δεύτερο ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας, σε ανεπίσημο παιχνίδι. Σον αγώνα πέρασε και ο Γκρόνινγκ.

Ο Χουάν Νέιρα έκανε το 2-2 στο 79’, με εντυπωσιακό γκολ. Ο ΟΦΗ είχε και μία εξαιρετική ευκαιρία με τον Αποστολάκη να γυρίσει εντελώς το παιχνίδι στο τέλος του αγώνα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Έρλινγκμαρκ (70’ Καραμάνος), Γκονζάλες, Φριτζόνσον, Ρομπάιγ, Βέργος, Γιουμπιτάνα (52’ Ντιρκς).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Χριστογεώργος, Πασαλίδης (63’ Βούρος), Λαμπρόπουλος (63’ Καρώ), Αμπάντα (63’ Θοράρινσον), Λάρσον (77’ Γκρόνινγκ), Μεγιάδο (Νέιρα 70'), Μπάκιτς (63’ Γιαννούλης), Τοράλ (63’ Αποστολάκης), Ριέρα (70’ Νέιρα), Μπιφουμά (63’ Μοσκέρα), Φελίπε (63’ Ντίκο).