ΑΕΚ: «Τα επεισόδια έγιναν στο μπάσκετ του ΟΑΚΑ»

Σίγουροι στην «Ένωση» πως δεν απειλούνται με ποινή έδρας ή βαθμών, μετά την κλήση τους σε απολογία. Περιμένουν μονάχα πρόστιμο.

ΑΕΚ: «Τα επεισόδια έγιναν στο μπάσκετ του ΟΑΚΑ»

Με απόλυτη ψυχραιμία αντιμετωπίζουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ την κλήση τους σε απολογία για τα επεισόδια που έγινα στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δε νιώθουν πως κινδυνεύουν με τιμωρία έδρας ή αφαίρεση βαθμών.

Ειδικότερα, υποστηρίζουν πως δεν ανησυχούν για το κατηγορητήριο και την κλήση τους από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο καθώς:

- Τα επεισόδια μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ συνέβησαν στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, πριν τον προέλεγχο και συγκεκριμένα στο μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Μακριά από το Στάδιο δηλαδή.

- Για την αναγκαστική μεταφορά κόσμου από τη μια κερκίδα στη διπλανή, λόγω των δακρυγόνων που έπεσαν εκτός γηπέδου, αυτή έγινε με απόλυτη τάξη, δεν προκάλεσε ουδεμία φθορά, τραυματισμό και διακοπή του αγώνα, επομένως δεν προβλέπεται καμία απολύτως βαριά τιμωρία (έδρας ή βαθμών). Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο τιμωρείται αυστηρά μόνο για βιαιοπραγία ή φθορά περιουσίας, σημειωνόταν. Πρόστιμο πάντως αναγνωρίζουν πως μπορεί να επιβληθεί.

- Για τους πυρσούς που άναψαν λένε στην ΑΕΚ πως είναι πρώτη φορά φέτος επομένως το πρόστιμο είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να τους συμβεί.