ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Να διερευνηθούν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες του κ. Κούγια»

Την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών στις οποίες προέβη ο ιδιοκτήτης της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, ζήτησε με ανακοίνωσή της την Τρίτη (9/10) η διοίκηση του «δικεφάλου του Βορρά».

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Να διερευνηθούν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες του κ. Κούγια»

Θέση στην εμπλοκή του ονόματος του Ιβάν Σαββίδη στις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη, πήρε την Τρίτη (9/10) με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς ζητούν την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών στις οποίες προέβη ο ιδιοκτήτης της Λάρισας, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Με έκπληξη και εκνευρισμό πληροφορηθήκαμε από τις δηλώσεις του κ. Κούγια ότι υπήρξε προσπάθεια να εμπλακεί το όνομα του ΠΑΟΚ και του κ. Σαββίδη σε τακτικές παρασκηνίου.

Αναμένοντας και απαιτώντας να διερευνηθούν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες του κ. Κούγια από την κυβέρνηση, τα πειθαρχικά όργανα και τους αρμόδιους εισαγγελείς, για άλλη μια φορά θα επισημάνουμε το εξής: ο ΠΑΟΚ είναι ίσως ο μόνος σταθερός σύλλογος στις απόψεις του για την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και η μόνη πίεση που ασκούμε είναι προς αυτή την κατεύθυνση, όπως για παράδειγμα το VAR ή οι ξένοι διαιτητές.

Σύμμαχοί μας είναι όλοι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων που επιθυμούν το ίδιο και όσοι παράγοντες δεσμεύονται από το ίδιο όραμα. Οι υπόλοιποι θα μας βρίσκουν απέναντι».