Ολυμπιακός: Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για Ντε Φρούτος

Η οικονομική δυσμένεια στην οποία βρίσκεται η Λεβάντε δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να κάνει νέο «μπάσιμο» για τον Χόρχε Ντε Φρούτος. Ο ρόλος του Ιμπόρα στην πιθανή μεταγραφή.

Ολυμπιακός: Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για Ντε Φρούτος

Νέα προσπάθεια για την απόκτηση του Χόρχε Ντε Φρούτος φαίνεται πως καταβάλλει ο Ολυμπιακός.

Η αποτυχία της Λεβάντε να εξασφαλίσει την άνοδό της στην La Liga την έχει φέρει σε δεινή οικονομική κατάσταση και πλέον αναγκάζεται να βγάλει «στο σφυρί» ορισμένους ποδοσφαιριστές της, συμπεριλαμβανομένου του Ντε Φρούτος.

Εκεί λοιπόν ποντάρει σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος ενημέρωσε τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου για μια προσφορά που ανέρχεται στα 5.000.000 €, ένα ποσό που είχαν προσφέρει και πέρσι οι «ερυθρόλευκοι» για τον παίκτη.

Αυτό το ποσό, ωστόσο, έχει σημαντικά μεγαλύτερη βαρύτητα φέτος με βάση την ανάγκη στην οποία βρίσκεται η Λεβάντε για «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της.

Όσον αφορά τον τρόπο προσέγγισης του παίκτη, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η απόκτηση του Βιθέντε Ιμπόρα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή στάσης του Ντε Φρούτος.

Ο 35χρονος αμυντικός μέσος προέρχεται από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν ως αρχηγός της Λεβάντε. Μάλιστα, ο Ιμπόρα αποτελεί άτομο υψηλής επιρροής στην ομάδα και η άποψή του λαμβάνεται πάντα υπόψη.

Πληροφορίες λοιπόν δείχνουν ότι ο Ιμπόρα εμπλέκεται ενεργά στην υπόθεση, έχοντας αναλάβει να προσεγγίσει τον Ντε Φρούτος και να τον πείσει για μια μετακίνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πάντως ότι μια τέτοια μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί με λιγότερα από 5-7 εκατομμύρια.