Ολυμπιακός: «Φουλάρει» για επίθεση και αριστερό μπακ

Ο Ολυμπιακός επιταχύνει τις διαδικασίες για την απόκτηση φορ και εξτρέμ, όπως και αριστερού μπακ. Οι επιστροφή Γουίλιαν, ο Ράφα Μιρ, η νέα λίστα για τα άκρα. 

Ολυμπιακός: «Φουλάρει» για επίθεση και αριστερό μπακ

Σε έντονη διαδικασία μεταγραφικής κινητικότητας έχει μπει ο Ολυμπιακός με τις θέσεις του σέντερ φορ, του εξτρέμ (μετά το «ναυάγιο» με Κένεντι) και αριστερού μπακ να είναι σε προτεραιότητα.

Ο Αντόνιο Κορδόν και οι συνεργάτες του ψάχνουν την ιδανικότερη εφικτή λύση για την κορυφή της επίθεσης, με το όνομα του Γουίλιαν Ζοσέ της Μπέτις να επιστρέφει στο προσκήνιο, καθώς η ομάδα του δέχεται να παραχωρήσει τον 31χρονο Βραζιλιάνο. Η φόρμουλα του δανεισμού είναι η επικρατέστερη την ώρα που ο παίκτης έχει προτάσεις από ισπανικές ομάδες και από κλαμπ άλλων χωρών Κάποιοι δεν ξεγράφουν ακόμη τις περιπτώσεις του Ράφα Μιρ (που ήταν ο πρώτος στόχος) της Βαλένθια και του Ράφα Μπορέ της Άίντραχτ, αλλά οι δυσκολίες παραμένουν μεγάλες. Στη λίστα παραμένει και ο Ιβοριανός Κανγκά της Χέρτα, ενώ προστέθηκε και ο Αργεντινός Βιέτο που θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια στη Σ. Αραβία.

Για τα άκρα της επίθεσης ο Κορδόν φέρεται να έχει έτοιμη λύση ώστε να έρθει άμεσα παίκτης στη θέση του Κένεντι. Στην Ισπανία αναφέρουν το όνομα του Αργεντινού Φράνκο Τσέρβι της Θέλτα.

Γίνεται προσπάθεια για αριστερό μπακ αφού όλα δείχνουν ότι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα πάρει μεταγραφή στην Ρωσία, με την Σπαρτάκ να έχει φτάσει την προσφορά της στον Ολυμπιακό σε ποσά που ξεπερνούν τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ.